Dienstenthuis spik & span

Opgeboend en uitgetekend

In het beste geval heb je een website die je voortdurend bijstuurt. Want: een website is nooit af. Maar wat als de website verouderd is en het verhaal van je organisatie niet meer op de goeie manier overbrengt? Dan is er gewoonweg vernieuwing nodig, en dat was het geval bij Dienstenthuis. Met grove borstel gingen we aan de slag!

De opdrachtgever

Dienstenthuis biedt huishoudhulp via dienstencheques in de regio Antwerpen. Klanten halen een hulp in huis om te poetsen, strijken, kleine boodschappen te doen, maaltijden te bereiden of andere kleine huishoudelijke taken op te nemen. Anderzijds is Dienstenthuis ook een werkgever die steeds op zoek is naar gemotiveerde medewerkers.

De opdracht

Dienstenthuis’ oude website was onvolledig en sprak niet meer aan. Hij was lang niet meer zo fris als de veelzijdige diensten die de organisatie aanbiedt.

Maar dat was niet alles. Dienstenthuis wilde vooral ook beter scoren in de zoekmachines. Om die reden deden ze een beroep op Discover, een online marketing bureau, die op basis van een keyword analyse een URL-structuur uittekende. De basis voor de ontwikkeling van de website. Of niet?

wireframes Dienstenthuis - Marbles

Uitwerking met oog op de doelgroep

Hoger willen scoren in de zoekmachines is een prima doel, maar wij vinden het verkeerd om in functie daarvan een website te ontwikkelen. We stellen de boodschap van onze klant en wat hij van zijn doelgroep verwacht centraal. Daarom hebben wij er steeds een prioriteit van gemaakt dat het verhaal van Dienstenthuis goed werd overgebracht en dat bezoekers een antwoord kregen op hun vragen. Wij maken een website voor de doelgroep van onze klant. Niet voor onze klant alleen.

Wat we gedaan hebben:

  • SEO copy die scoort met sterke call to actions, meta descriptions en social sharing copy.
SEO Dienstenthuis - Marbles
  • Klanten en medewerkers van Dienstenthuis interviewen en die teksten uitschrijven. Waarom? Omdat authentieke referenties bijzonder krachtig zijn om bezoekers te overtuigen. In het geval van Dienstenthuis: enerzijds om een beroep te doen op hun diensten en anderzijds overtuigen om te solliciteren.
Interview Dienstenthuis - Marbles
  • Fotoshoot met echte medewerkers van Dienstenthuis in herkenbare situaties. Inclusief een sterk campagnebeeld dat alle diensten weergeeft.
werkdiensten Dienstenthuis - Marbles
  • (Responsive) design op basis van de bestaande huisstijl.
  • Ontwikkeling in WordPress met Yoast plugin voor een optimale score in de zoekmachines.

Brandschoon Product

We realiseerden een website van A tot Z. Een vlot project met een mooi eindresultaat. Euh, resultaat, want een website is nooit af. Remember? Bekijk ons resultaat hier

 

 


Like what you see? Share your love.

Pieter

Is je website verouderd en heb je nood aan gericht advies?

Contacteer Tim voor een vrijblijvend gesprek.

Dit kan je ook wel interesseren

Sirvo, een totaaloplossing voor zorgbedrijven, in de markt zetten

De onepager van Stichting Conservatorium

We creëren relaties tussen merken en mensen in een digitale wereld

Google Posts gaat lokale SEO grondig door elkaar schudden!