"Och hier, de media seg!"

Wat leuk dat je iets over Marbles wilt vertellen, laat ons je alvast op weg helpen!

Je hoort Marbles @

En Alles Beweegt” (#)

Zes afleveringen lang getuigen Vlaamse ondernemers over de huidige arbeidsmarkt, een professioneel HR-beleid en de uitdagingen die daarbij komen kijken.

Tom Herrijgers vertelt hoe zijn bedrijf Marbles volledig zelfsturend aan HR doet. Dat doen ze, onder andere, met een onbeperkt aantal vakantiedagen én via teams die zelf beslissen wanneer ze een nieuwe collega aanwerven.

Beluister op Apple PodcastsBeluister op Spotify


BeanTalks” (#)

In een wereld vol verandering is aanpassen the way to go. Maar hoe gaan organisaties concreet om met adaptieve uitdagingen? En hoe betrekken ze hun werknemers hierbij? Hoe zorgen ze ervoor dat hun werknemers het beste van zichzelf kunnen geven? In de podcast reeks Beantalks praat onze Bean Greet Verhaest met sleutelfiguren uit kleine en grote organisaties die graag hun ervaringen delen.

Tim Berghmans vertelt over hoe gelukkige werknemers kunnen leiden tot een gelukkigere wereld.

Beluister op Apple PodcastsBeluister op Spotify


Connexi” (#)

Connexi is een community van ondernemers die hun persoonlijke en business uitdagingen delen met elkaar via interactieve concepten. Via de Connexi podcast willen we persoonlijke en business uitdagingen van ondernemers en bedrijfsleiders bespreekbaar maken. Openheid. Echte gesprekken. Geen taboes. Zonder maskers. Deze ingrediënten staan garant voor een (h)eerlijk gesprek waarbij je de mens áchter de ondernemer beter leert kennen

Beluister op Apple PodcastsBeluister op SpotifyBeluister en bekijk op Youtube

Tim/​Tom Podcast (#)

Kort gezegd: een uur vol inspiratie en mooie inzichten. Je mag je verwachten aan een aaneenschakeling van levenslessen, praktische tips, onze inzichten uit persoonlijke ontwikkelingsboeken en de waardevolle praktijkervaringen van onze gasten. Want ja, we nodigen ook steevast iedere keer een gast uit voor een boeiend interview. We gaan in gesprek met inspirerende schrijvers, ondernemers, coaches, onderzoekers, acteurs, sporters… op zoek naar de juiste mindset, strategieën en best practises. Wij zijn benieuwd wat we van hen kunnen leren op het gebied van Geluk, Persoonlijke groei en Succes.

Een uur lang zijn wij jouw GPS naar geluk en succes! Veel luisterplezier.

Beluister op Soundcloud

Over ons Onbeperkt Verlof”

Voor je het verkeerd begrijpt, wij werken wel degelijk regelmatig en hard. Alleen heb je soms een time-out nodig om productief te blijven, en wij vinden dat je daar niet echt een getal op kan plakken. Daarom zeggen we onbeperkt. Hoeveel dagen dat precies zijn kies je zelf, zolang je job maar uitgevoerd wordt.

Je wilt Marbles laten zien/​horen/​…

Wat leuk! Laten ons je even op weg helpen als je ons in de kijker wil zetten, in deze map vind je alvast:

  • ons logo, groot en klein en in allerlei kleuren
  • enkele foto’s die we al uitgekozen hebben (zodat we er goed uitzien voor de bomma 😉 )
  • een kort tekstje waarin we onszelf even voorstellen 


Voor interviews, webinars, podcasts, …
Slechts 1 adres:

Tim Berghmans
03 620 26 72

tim@​marbles.​be

Ontvang onze laatste nieuwtjes direct in je mailbox

We beloven je geen wekelijkse spam-mails vol kattengifs te sturen (daarvoor kan je hier klikken).

Wel ontvang je als eerste een bericht wanneer we weer straffe stoten aan het uithalen zijn.