We work on your business, not your website

 

Je wilt een nieuwe website voor je merk, organisatie of bedrijf? Je weet precies hoe die eruit moet zien en verwacht van ons dat we ‘m gewoon maken? Helaas, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Jouw vraag zomaar klakkeloos uitvoeren, doen we niet. Wij kijken verder…

De passie, meerwaarde en sterkte van Marbles zit hem in het analyseren van je vraag. We willen weten waar je naartoe wilt, wat je doelstellingen zijn. Om dat te bereiken is het voor ons cruciaal om je bedrijfsstrategie te begrijpen en al je marketinginspanningen (online & offline) in kaart te brengen. En nu vraag je je misschien af waarom dat allemaal nodig is? Wel, omdat communicatie de grootste impact heeft wanneer die volledig wordt doorgetrokken: van visitekaartjes tot de website, en van de showroom tot je social media profielen. Met jouw input werken we een strategie uit die een echte impact creëert en je vooruit helpt.

We helpen je niet met het uitwerken van een digitale strategie…

…zonder je globale bedrijfsstrategie goed te begrijpen.

We werken dus samen aan “je business”, en niet aan jouw website. We zoeken naar duurzame oplossingen die groei realiseren, want dat is wat je in essentie van ons verwacht.

 

Benieuwd naar onze aanpak? Kom eens langs voor een babbel. Wij zetten de koffie klaar.

Maak een afspraak