Hé, ik ben Tim Berghmans

Hé, ik ben Tim

Tim Berghmans – account manager
+32 3 620 26 72 | tim@marbles.be

LinkedInGoogle+ | Twitter

In’t kort

Als account manager bij Marbles verdiep ik me in de uitdagingen van jouw merk, bedrijf of organisatie. Ik werp me intern op als jouw collega, en verdedig je belangen, die van je merk en je bedrijf. Ik spreek niet graag in ‘klant & leverancier’ termen, maar praat liever over “wij, samen”. In mijn ogen realiseer je de mooiste dingen als je er samen voor gaat, met wederzijds vertrouwen.

Als tiener ontdekte ik het web met een 56k modem (ken je de kiestoon nog?) in netscape en creëerde ik zelf websites met Microsoft Frontpage. Ik was een echte IT-nerd avant la lettre. En die interesse voor het web en technologie zit er eigenlijk nog altijd in. Ook vandaag kijk ik vol belangstelling naar nieuwe of een combinatie van bestaande technologieën, sta ik versteld van hoe verouderde sectoren door innovatie startups omvergeblazen worden en ben ik een onvervalste gadget freak. De impact van het web op het dagelijkse leven wordt nog elke dag groter and I kinda like it!

Wil je me graag ergens tegenkomen? Dan kan dat wel eens gebeuren op een Etion event, een Open Coffee netwerkmoment, een bijeenkomst van The Shift of in de file op de E34. Tik gerust even op m’n schouder! Drink je liever eens een kop koffie op kantoor? Bel me! (Breng jij de koekjes mee?)

Tim-Tekst-