Tim

Tim Berghmans

COO

Familieman — gadgetlover — Blonde Leffe — Gezonde arrogantie — Rode Duivelfan

Mijn rol binnen Marbles? Die is (goddank!) nog altijd aan het evolueren. Ik heb tenslotte al van heel wat verschillende functies mogen proeven. En momenteel? Nu mag je me een overkoepelende coach en strateeg noemen. Marketing, strategie en/​of visie? Op mij mag je rekenen om het geheel telkens weer dat niveautje hoger te duwen. En dat trekt zich door over de gehele lijn: ik sta in voor kwaliteit op alle gebied, zowel voor onze klanten als voor Marbles zelf.

Ik noem mezelf dus graag een teamcoach die zich voornamelijk bezighoudt met het werk dat we afleveren. Daarom neem ik met veel plezier de dagdagelijkse leiding binnen Marbles op mij, waarbij ik te allen tijde het volledige operationele aspect vast heb — en vasthoud. Zo zorg ik er met veel plezier voor dat we onze doelen niet uit het oog verliezen — en altijd op succes afstevenen.

Als laatste luik ben ik ook meestal een van de eerste gezichten die onze nieuwe klanten zien. Ik zal altijd aanwezig zijn op de eerste gesprekken om Marbles voor te stellen. Transformeren onze potentials in nieuwe klanten? Dan ben ik er tijdens de eerste meetings ook bij om duidelijke sturing te geven — en bij alle partijen de verwachtingen netjes af te toetsen.

Klaar voor jouw verhaal?

Contact
Tim Berghmans