Tim Wright 506560 Unsplash

Stefanie Schenck

Graphic Designer

Retro interieur — Familievrouw — Schoenen en handtassen — Disney — zwàànst na ni eh

Goei’ndag. Ik ben Stefanie. En mijn passie? Da’s design. Online of offline? Schéélt me niks. Zolang ik het maar mag uitvoeren. Ik ga altijd op zoek naar manieren om dat ene design net dat ietsje toffer, moderner of vernieuwender te maken. Ik speel met kleuren en vormen alsof ik nooit anders gedaan heb, tot ik hét perfecte ontwerp heb gevonden. Pingpongen met jou? Doe k graag: zo kom in tenslotte pas echt te weten wat jij voor ogen hebt. Kunnen we beide eigenlijk alleen maar beter van worden, nietwaar?

Dus, ja. Kom maar af met die huisstijl, infographics, brochures, websitedesigns of DTP-opdrachten. Ik doe ze allemaal — en liever vandaag dan gisteren!

En als ik niet op mijn gezellig bureaustoeltje bij Marbles zit? Dan is de kans groot dat je me achter een fototoestel terugvindt. Of op één of andere goed verborgen vintage-markt, natuurlijk! Ik ben tenslotte verzot op retro interieur — en krijg geen genoeg van al die mooie dingen om van een huis een thuis te maken. De passie hiervoor groeide in 2014 uiteindelijk zelfs uit tot een eigen interieurzaak DASNICE.

Dus, ja. Mijn ene passie voer ik bij Marbles uit — mijn andere passie voer ik thuis uit. Wat heeft een mens nog meer te willen?

Het design van jouw dromen?

Contact
Stephanie Lambrechts