Flatlay4

Simon Van Parys

Biefstuk met friet — nutteloze dierenweetjes — in de gloria quotes — Gent — video — foto

Hallo, ik ben Biefstuk Met Friet en mijn lievelingseten is Simon. Nee mopje, dat zou echt raar zijn, maar mijn naam is wel degelijk Biefstuk Met Friet. En hoewel veel mensen dat denken, ben ik niet zomaar een schoon stukske vlees.

Ik heb namelijk ook een stel hersenen meegekregen, dat weliswaar werkt onder een 8020 verhouding: 80 procent non-ideeën, nutteloze dierenweetjes en in de gloria quotes, 20 procent beleefd zijn, camera’s hanteren en vliegensvlug video’s uitwerken.

Ik ben afkomstig uit en woon te Gent, maar zit supergraag op de trein. Vandaar dat ik met opzet een job in Antwerpen heb gekozen. Mijn hobby’s zijn muziek, fotografie, beetje voetballen, reizen en koken. Kortom: alles wat een doorsnee 7‑jarige vroeger in zijn vriendenboekje schreef. Ik heb ook nooit beweerd origineel te zijn.

Mede dankzij mijn rijke verbeelding heb ik een zwak voor grappige, absurde verhalen met een vleugje drama en visuele perfectie à la Wes Anderson. Daarnaast is muziek ook een grote bron van inspiratie: als ik één band moet kiezen waar ik de rest van mijn leven naar zou moeten luisteren, dan is dat Pink Floyd. Die mannen gaan het nog ver schoppen, let op mijn woorden!

Maar eigenlijk is t simpel: voor alles dat met video en/​of foto te maken heeft, moet je bij mij zijn. Bedrijfvideo’s, fotoshoots, aftermovies, timelapses en zelfs 3D animatie: ik ga elke uitdaging aan om een afgewerkt product af te leveren waar zowel jij als ik trots op kunnen zijn.