Paulien header

Paulien Vermeulen

Data — Crazy Plant Lady — Scandinavië — Pasta — Groen hartje — Slechte verliezer

Hallo! Ik ben Paulien, met de P van planten. Crazy Plant Lady’ is een naam die ik mezelf maar al te graag opspeld.

Gezellige plantenwinkels zijn mijn walhalla, en sinds kort is ook mijn nieuwe werkplek, aka Marbles, mijn nieuwe place-to-be, want daar staan ook héél wat plantjes te pronken! Me happy. Naast planten spotten houd ik me bij Marbles bezig met all things data’. Hoe krijg je bezoekers naar je website? Wat spoken die bezoekers allemaal uit? Welke knop werkt wel, welke knop niet? Stel me de vraag en ik los het op! SEA en SEO klinken voor sommigen als gekke ziektes in de oren, maar ze zijn helemaal mijn dada’! Je bedrijf zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google krijgen, dat is de bedoeling. 

Een andere plek waar ik graag vertoef ligt wat verder van hier. Sinds mijn Erasmus in Finland ben ik mijn hart verloren aan het Hoge Noorden. Het liefst ga ik zo vaak mogelijk terug naar daar. Als het niet Finland is, is het Zweden of een ander koud maar prachtig Scandinavisch land. Chance dat wij Onbeperkt Verlof hebben! 

Ik leer heel graag dingen bij en krijg het wel eens lastig als ik niets doe (#bezigebij). Zo heb ik ergens ook nog een diploma avondcursus fotografie liggen en volg ik sinds kort Spaanse lessen. Als ik zo mijn dagen nog kan afwisselen met etentjes en een glaasje wijn, kan voor mij de week niet meer stuk!