Flatlay lies

Lies Rummens

Katten — Illustratie — Rommelmarktjes — Kunst — Uitslapen — Vegan — Oude dingen — Tekenen

Oh, hallo. Ik zag je niet. Ik ben Lies. Een hardcore in-denial-dertiger met een groot bakkes (heb ik van horen zeggen, hé). Ik ben stapelgek op kunst, grafiek en illustratie — en vul mijn dagen dan ook het liefst met tekenen, schetsen, illustreren en ontwerpen.

Vind je me niet achter een van mijn vijf (klein geval van verzamelwoede, niets om je zorgen over te maken) schetsboeken of mijn laptop? Dan is de kans groot dat ik ergens op een rommelmarkt rondstruin, op zoek naar coole planten, lieflijke edelstenen of andere nutteloze, maar mooie, spulletjes.

Eigenlijk is t eenvoudig. I love pretty things: van alles uit de eighties (puur goud, geef toe) tot mijn mooie kat en knap lief. Geen wonder dat ik ervoor koos om webdesign en grafisch ontwerp te studeren…

Daarnaast ben ik misschien wel de dertig gepasseerd, maar blijf ik diep in mijn hart een rebelse en tegendraadse tiener. Met andere woorden… een bedrijf waar een baas’ je de les spelt? Euh. Neen. Merci. Geef mij maar zelfsturing (bij Marbles). Samen in team lekker ons eigen ding kunnen doen, zonder flink ja’ en neen’ te moeten knikken naar een baas? Yes, please.