KOEN Header

Koen Schaaphok

Storytelling — Kwartvoorvierbier – Pig Squeals & Breakdowns — Anglofiel – Tolkien — Fantasy — Gaming — Het Eiland

Ja, lap. T is hier al aan mij. Ik ben Koen, niet de eerste maar wel de nieuwste taalnerd die zich met een stevige tas koffie in een hoekje heeft genesteld, hier bij Marbles. Als copywriter uiteraard inclusief laptop, doodle pad en mijn thesaurus (Rex voor de vrienden) binnen handbereik. 

Opvallend is dat mijn zithouding op kantoor eigenlijk nauwelijks verschilt van thuis. Vervang de laptop door een goed boek of verslavende game en we zijn er al. Klinkt zielig, zeg je? Geen stress, ons ma zegt dat ook. 

En buiten kantoortijd? Dan zit ik gelukkig niet alleen maar op m‘n luie krent. Zo vind je me regelmatig in de fitness (Instagram purposes mostly), metalshows en m‘n bierkennisdatabank steeds uit te breiden. Bij dat laatste is meedoen trouwens belangrijker dan winnen.

Gelukkig hoef ik me binnen de kantoormuren nooit te vervelen. Want of ik nu kan (ux) schrijven, lezen, proofreaden, vertalen of je merk(beleving tekstueel op de kaart kan zetten, ik doe het allemaal – en met dikke goesting. Zo hoort het toch ook zeker? Dúh!

Dus, hoe kunnen we samen jouw verhaal aan de man (of vrouw) brengen?