Marbles Kjell Developer

Kjell Knapen

Full Stack Developer

Geek — Sushi — Leergierig — Android fanboy — Series bingen — Technology freak

Hoi! Ik ben Kjell. En mijn passie voor technologie? Die begon eigenlijk al in het middelbaar, op één van de belangrijkste momenten uit mijn leven… het moment waarop ik mijn allereerste laptop in handen kreeg.

Ik weet het nog goed… het was een Dell op leeftijd, die al enkele jaren achter de rug had. Maakt mij niet uit”, dacht ik tevreden. Tot ik opeens besefte dat er geen operating systeem op stond. Oeps. Na even besluiteloos te staan draaien, besloot ik om er Ubuntu Linux (een gratis open source besturingssysteem) op te zetten. 

Et voilà: mijn eerste uitdaging om mijn plan te trekken’ lag op tafel. Enneuh… dat plantrekken? Dat beviel me wel. Het beviel me zo goed, zelfs, dat ik niet veel later besloot om development te gaan studeren. Het resultaat? Ik kan mezelf nu, vol trots, Full-stack developer bij Marbles noemen.

En wanneer ik niet aan de slag ben? Dan vind je me waarschijnlijk achter één of andere Marvel film of net-ontdekte serie die erom smeekt gebinged te worden. (Gelukkig maar voor dat Netflix-abonnement via Marbles, seg!)

Ga jij voor originele websites?

Contact
Marbles Kjell Cta