Kim

Kim Theunis

Product Owner

Flat White — Travelbird — Romcoms — Katten GIFs — Terrasjes — Slechte verliezer

Hoi, ik ben Kim. En… wat heb ik geluk gehad om als PO bij Marbles te kunnen starten! En, neen. Niet enkel voor dat onbeperkt verlof. Maar wel omdat ik enkele van mijn favoriete dingen dagdagelijks in mijn job zie terugkomen: structuur, tetteren en rond vrienden zijn.

En het is deze voorliefde voor structuur die ervoor zorgt dat ik een van de zeldzame mensen ben die kan zeggen… I love Mondays! T is raar, maar waar. Ik zweer het. Op maandag zal je me altijd als eerste op den bureau’ terugvinden om in de stilte en rust van de nieuwe week de volledige planning voor te bereiden. Wanneer mijn team binnendruppelt, zetten we ons rond de tafel om de volledige week vorm te geven. Ah, hét perfecte maandaggevoel! (jup, die woorden passen voor mij in dezelfde zin)

Mijn studie communicatiewetenschappen gaf het natuurlijk al weg, maar ook communiceren staat hoog op mijn favoriete to-do-lijstje. Zo ben ik altijd te vinden voor een babbeltje naast het koffiemachine of op een after-work terrasje. Maar da’s natuurlijk niet alles. Want ook het bespreken met de klant wat hun behoeften, wensen en doelen zijn en deze daarna binnen het team zien vertaald worden tot de perfecte marketingaanpak, maakt me gelukkig. I love it all.

Maar mijn aller-aller-allerleukste moment op de werkvloer? Dat is ongetwijfeld wanneer ik mijn team kan stimuleren tot een hechte samenwerking. Zo zetten ze niet alleen de beste resultaten neer voor de klant, maar gaan ze op het einde van de dag ook nog eens naar huis met een goed gevoel. Want samenwerken met toffe collega’s, die eigenlijk ook vrienden zijn, dat is toch het beste dat er is?!

Benieuwd naar onze aanpak?

Contact
Kim Theunis