Jurgen header

Jurgen Lauwereins

Entertainer — Maak dat maar goed pikant! – Self proclaimed muzikant – Crazy cat guy – Metal enthousiast

Goedemorgen, goedemiddag of goedenavond! De naam is Jurgen. Of Jurge voor de vrienden, blijkbaar. Geen idee wat er soms met die laatste letter gebeurt, but I just go with it. En daar stoppen de bijnamen ook meteen. Veel meer grappigs valt er klaarblijkelijk niet met mijn naam te doen… Thanks mom!

Maar volgens mij trekt mijn persoonlijkheid dit tekort wel recht. Vraag maar aan éénders wie uit mijn omgeving wat voor een verschijning ik ben. Een entertainer, een grapjas, een flapuit, … Maar altijd met de beste bedoelingen, natuurlijk! Vriendelijke arrogantie noemen ze dat, zeker? I blame Antwerp.

Op zich eigenlijk best wel een interessant parcours afgelegd voor ik in deze schoenen kwam te staan. Net zoals velen duurde het even voordat ik mijn draai vond. Eerst twee studierichtingen eens goed uitgetest en een aantal jaren gewerkt als deur-aan-deur verkoper, om uiteindelijk af te studeren als digital marketeer. En daar ben ik ontzettend blij om. Want nu doe ik effectief iets waar ik het ontzettend warm van krijg. En dat is data-driven marketing.

Bij Marbles zal je me dus veel zien toveren met cijfertjes. In alle geuren, kleuren, formaten en smaken. En dit met maar één doel: (digitale) reclamecampagnes steeds hoger de lucht in blazen.

En zoals je kan zien ben ik een gigantische fan van pikant eten. Hoe pittiger, hoe prettiger. En gezien ik werk en privé nooit kan scheiden, heb ik mijn marketing dus ook heel graag goed spicy. Dus, geef me gerust een seintje als ik de jouwe ook eens mag bijpeperen!