Hoeveel kost dat?

“Kwanta kosta?”. Een logische, simpele vraag. Helaas is het antwoord minder vanzelfsprekend.

Vaak worden we om een prijs voor een website, marketingcampagne, webshop of logo/huisstijl gevraagd op basis van een mail, document of, in het beste geval, een kennismakingsgesprek. Alleen is het meestal op dat moment nog te onduidelijk waarvoor we precies een offerte moeten maken.

Vergelijk het met het kopen van een nieuwe auto. Als je tegen de verkoper zegt ‘Ik wil een auto met 4 wielen, een stuur en een motor.’, dan zal die ook nog honderden dingen moeten weten alvorens hij een goed advies kan geven.

 

Car

Wel, bij Marbles is dat precies hetzelfde. Sterker nog, in ons vak van digitale communicatie zijn de mogelijkheden nog moeilijker samen te vatten dan bij een auto en al z’n opties. Een doorgedreven onderzoek naar de best passende oplossing dringt zich in dat geval dan ook op. Wij willen er namelijk voor zorgen dat de keuzes die gemaakt worden (technologie, CMS en tools, maar ook werkwijze en timing) afgestemd zijn op de te behalen resultaten binnen het vooropgestelde budget.

Graphic

We zijn ervan overtuigd dat dit dé manier is om de grootste meerwaarde te kunnen realiseren binnen jouw budget.

Nadat alles duidelijk is, krijg je van ons een offerte met gedetailleerde prijsinschatting. Hiervoor vallen we terug op onze 3 standaard uurtarieven.

  • 90 euro als standaard uurtarief en onder meer van toepassing voor design & ontwikkeling
  • 110 euro voor project management en consultancy opdrachten
  • 130 euro om strategische denkoefeningen uit te werken

Ben jij een non-profit organisatie? Dan geniet je op alle gepresteerde uren van 10% korting. Lees waarom non-profit organisaties massaal voor ons kiezen.

En dan nog iets: pas wanneer je een gedetailleerde aanvraag doet, krijg je offertes die je makkelijker vergelijkt en wordt de prijs representatiever.

Sluiten we deze fase af met een GO van jou? Dan werken we heel graag op projectbasis verder en daar hebben we een specifieke aanpak voor.

Pieter

Benieuwd welke resultaten we kunnen halen binnen uw budget?

Kom eens langs voor een babbel, ik luister graag naar je uitdaging.