Flatlay ginger

Ginger Commerman

Dierenknuffelaar – roller skates — krachtpatser – Antwerp Roller Derby — curry = life

Hoi, ik ben Ginger, Gigi, of G (op z’n Engels he) voor mensen die mij al wat beter kennen. Al heel mijn leven spreken mensen mijn naam verkeerd uit, dus mij maakt het eigenlijk niet zoveel uit hoe of wat je mij noemt, zolang het maar goed bedoeld is want ik vind de intentie véél belangrijker. Ik durf gerust zeggen dat ik wel wat mensenkennis bezit en ik zal dus meteen weten of je het goed voorhebt met mij. Dus pas maar op ze! ;-) 

Die mensenkennis is zeker nodig bij Marbles want we werken hier heel nauw samen. Niet enkel met collega’s, maar ook met onze collega-klanten. Als Office Queen neem ik voornamelijk de facturatie en andere administratieve taken op mij maar eigenlijk doe ik van alles wa’ en dat vind ik perfect. Zo blijf ik alert én leer ik continu bij. Ik hou ervan om mezelf nieuwe dingen aan te leren en bijt me graag vast in nieuwe uitdagingen. Dan laat ik niet los tot de volgende uitdaging voorbijkomt. In mijn hoofd verloopt dat heel chaotisch, maar gelukkig heb ik allerlei lijstjes en checklists om mezelf een weg te banen doorheen die chaos.

Dat ik graag van alles wa’ doe weerspiegelt zich dan ook in mijn dagelijkse leven. Als ik niet op kantoor ben, vind je mij op de roller derby-training (een full contact sport op oldschool rolschaatsen) het skatepark of een crossfitles. Op vrijdagavond vind je mij op de avondschool waar ik de stiel van het leder bewerken onder de knie probeer te krijgen. Ik zei het al: van alles wa’.

Ze noemen mij misschien Office Queen maar wees gerust, in dit zelfsturend koninkrijk zijn wij allemaal evenwaardig. And that’s the way I like it!