Flor

Flor Holvoet

Chief Customer Happ

Geek — travel addict — nieuwfreak — idealist — fietser — prettig gestoord

Hi! Ik ben Flor. Mijn liefde voor informatica en technologie heb ik ontwikkeld in mijn kinderjaren, toen ik zag hoe mijn broer toverde met computers en het internet. Ik wilde dat ook kunnen. En zo geschiedde. Toen ik 10 jaar was, maakte ik samen met een klasgenoot al onze eerste website De Huismanskrant” (kid you not)

Fast-forward naar 2018, en die jeugdige drang om voortdurend te leren en te experimenteren heb ik (gelukkig!) nog niet afgeleerd. Bij Marbles zet ik die in om te innoveren op thema’s als HR, Agile, IT Infrastructuur, DevOps, etc…

Met meer dan 3 jaar ervaring als Chief Customer Happiness bij Marbles, weet ik perfect wat onze klanten drijft en met welke uitdagingen ze vandaag kampen. Klanten appreciëren mijn no-nonsense communicatie en mijn vermogen om iets in mensentaal uit te leggen.

Wanneer ik niet op kantoor ben, is de kans groot dat ik op reis ben. Ik ben een echte travel addict’ en werk mee aan de Belgische reiscommunity Jumpseat. Het kan dus best zijn dat ik je mailtje vanuit Rio de Janeiro of Montréal beantwoord :)

Klaar om te innoveren?

Contact
Flor Holvoet