F07 A5387 2

Britt Libot

Copywriter

Koffie — Schrijven — Tattooed — Bibliofiel — London — Grammar Nazi — Harry Potter — RuPaul

Ah, hey, hallo. Ik ben Britt. En ik ben verslaafd aan taal. Ben je me kwijt? Dan is de kans groot dat je me ergens in een hoekje vindt, in gezelschap van een of ander obscuur boek. En als ik niet aan het lezen ben, dan ben ik waarschijnlijk aan het schrijven. Voor mezelf — of voor Marbles. Dat maakt mij niet zoveel uit. Zolang ik maar met woorden mag goochelen, koffie mag drinken — en af en toe een rake opmerking mag uitdelen.

Want humor? Da’s mijn ding wel. En verhalen vertellen? Dat zo mogelijk nog meer. Daarom hou ik ervan om te werken met slimme woordspelingen, gelaagd taalgebruik en hier en daar een goedgeplaatste flauwe pun. Gewoon. Omdat het kan.

Bij Marbles vind je me dus meestal achter mijn toetsenbord. Rechts van mij staat een grote tas koffie. Links van mij ligt pen en papier. Wanneer je mijn muziek luid hoort spelen, is de kans groot dat ik diep in gedachten verzonken ben. Misschien zelfs over jouw volgende blog, boiler plate, social post, websitepagina’s of nieuwste slogan? Kies maar. 

Ik schrijf het allemaal. Voor jou én over jou. Zin om samen in die pen te kruipen? Ik alvast wel! 

Samen pen op papier zetten?

Contact
Britt Finalcrop2