Alfredo header

Alfredo Morreel

Gaming connoisseur — Vaste waarde in de cinema (rij 5, stoel 11) — Entertainment aficionado — Doge-eigenaar

Hey hallo, ja Alfredo dus hier. In maart 2020 (nét voor de coronacrisis, #throwback) gestart bij Marbles als Social Lead! Ik ben dus die ene van Facebook, Instagram en digitale dinges” — ik bespaar je dus alvast een heleboel overbodige buzzwords (zoals het woord buzzword”).

Als echte Antwerpenaar ben ik ook de bescheidenheid zelve en niet zo’n schrijver als mijn collega’s maar hier volgt een waardige poging om mezelf te voor te stellen. Here we go!

Ik beantwoord met alle plezier, enthousiasme en overdreven vriendelijkheid al je vragen. Wel liefst rond digitale (sociale media) strategie of hoe je sociale media als tool kan gebruiken om je bedrijf of brand naar nieuwe hoogtes te tillen. Ik heb ook een hond.

En waarom ben ik hiervoor de aangewezen persoon? Dat komt door een stevige portie ervaring, maar ook door mijn rechtstreekse aansluiting met The Matrix.

Naast het werk heb ik ook een (ongezonde) obsessie met film en video gaming waardoor ik urenlang kan praten over de beste Koreaanse cinema, of video games matchen met mensen à la Tinder. Jij bent God of War!

En als je me niet kan vinden op kantoor bij het koffieapparaat, dan wel via mail, telefoon, op alle mogelijke sociale mediaplatformen (duh), of al video games streamend op Twitch. En als dat óók geen succes is, zoek me dan in het park. Ik wandel daar namelijk graag al eens rond met m’n hond en vriendin. M’n lief is een heel brave en hoeft dus niet aan de lijn.