Alex

Alexander Van Mael

Marketing Strategist

Sporten — natuur & bergen — hockey — Neil Patel & Gary Vayneck fanaat

Alex van Marbles? Da’s een enthousiasteling waarbij marketing’ op het lijf geschreven staat. Mijn passie voor the business is dan ook ongeëvenaard (al zeg ik het zelf) — en zal me steeds die extra push geven. Want, ja… resultaten behalen? Da’s gewoon écht mijn ding. Ik hou ervan om doelstellingen op te zetten — en hier voor de volle 110% voor te gaan. Zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. What can I say? I love a challenge!

We leven in een wereld die voortdurend in evolutie is. Elke dag zien we iets nieuws — en staat er weer iets belangrijks op punt om te gebeuren. Ik vind het dan ook superbelangrijk om steeds mee te zijn met de nieuwste trends (sterker nog: ik ben ze het allerliefst voor!). Termen zoals growth hacking, funneling, inbound, contextueel adverteren, real time bidding, …? Please. Die staan al jaren in mijn vocabulaire. 

Dus, ja. Resultaten behalen binnen een stevige marketingomgeving — daar ben ik zot op. Maar wat het pas écht perfect maakt? Dat is een aangename en vlotte samenwerking tussen alle partijen. Met andere woorden, als de klant zegt Goe gedaan!’, dan ben ik content. Want daarvoor doe je het, toch?

Op zoek naar een frisse marketingstrategie?

Contact
Alexander Van Mael