360° communicatiebureau propvol goesting? | Marbles
Marbles Team

Hallo. Wij zijn Marbles.

En wij zijn een Antwerps 360° communicatiebureau propvol goesting. Goesting om te evolueren. Om resultaten te boeken. Om projecten te creëren voor klanten die grote — en grootse — stappen willen ondernemen.

Wij verlangen naar klanten die begrijpen dat groei, ontwikkeling en evolutie geen nice to haves zijn, maar musts. Naar klanten die er niet voor terugdeinzen om zichzelf te (blijven) uitdagen. Niet te nestelen in dat wat veilig en vertrouwd is, maar elke dag opnieuw te willen verbeteren.

Daarom genieten wij pas écht van projecten als we weten dat ze evolutie zullen realiseren. Zodat deze niet enkel voordelig voor de klant zijn, maar dat wijzelf als bedrijf er ook een oprecht gevoel van voldoening uit kunnen halen.

Let’s evolve™.

5Waarden2

Herkenbaar? Ontdek dan zeker onze vijf waarden.

Sta jij voor bepaalde uitdagingen? Geef ons dan een belletje. Wij staan je graag bij met heel wat expertise, een vat vol talent en (laten we eerlijk zijn) een team vol prettig gestoorde karakters. En, natuurlijk, een aantal waarden waar we altijd aan vasthouden.

Meer weten over onze waarden?

Atypisch

Een atypisch bedrijf met een atypisch HR-beleid

Op 1 sep­tem­ber 2016 was het druk bij Mar­bles. Héél. Druk. Op die dag werd er tenslotte voor het eerst gecom­mu­niceerd over dat Onbeperkt Verlof’ waar we van­daag zo bek­end om staan.

Meer weten over ons beleid?

Ontmoet het Marbles-Team!

Ons team is jong, doelgericht en gedreven, met heel wat engagement voor Marbles. Ze hebben een van nature gezonde nieuwsgierigheid en een onstuitbare drang naar succes. Elke Marble’ werd zorgvuldig geselecteerd. Het resultaat? Een hecht team dat zeer efficiënt werkt en uitzonderlijk nauwgezet gericht is op het behalen van resultaten.

Solliciteren bij Marbles? Gewoon doen!

Ja, ik stel me kandidaat!
Hanna Finalcrop2