Groei

Gestopt met groeien? Dan is ​‘t tijd om te evolueren!

Heb je het gevoel dat je een beetje in het slop zit, ondanks je straffe marketingstrategie die je netjes opvolgt? Dat kan. Heel normaal zelfs. Dat wil gewoon zeggen dat het hoognodig tijd is om te gaan evolueren: evalueer eerdere inspanningen en pas je strategie aan waar nodig. Enkel wanneer je actief bezig bent met je groei, zullen die cijfers opnieuw de hoogte inschieten!

Cliché-alert! Marketing is geen sprint, maar een marathon’

Nja. Clichés zijn clichés voor een reden — en daarom schuwen we het niet om er af en toe eentje tussen te kletsen. Zéker wanneer ze er zo boenk oepzitte als deze. Je bestelt tenslotte geen één marketing, alstublieft’. Je bestelt een duurzaam en werkbaar langetermijnplan.

Campagnes

We schakelen snel en optimaliseren sneller

Je hebt een strategie én zelfs al heel wat knappe creaties om jouw bedrijfsidentiteit mee naar buiten te brengen. Zalig. Keigoed. Bangelijk. Maar… niet genoeg: je moet alles juist blijven inzetten — en actief durven experimenteren om nog betere resultaten te bereiken. Spannend, hé? 

Opvolgen en bijsturen

Daarom optimaliseren wij continu jouw websitecontent, beheren we je sociale mediakanalen, sturen we je advertising inspanningen bij, enzovoort. Alles wat verbeterd kan worden, doen we. Altijd met jouw goedkeuring, natuurlijk.

Hoe we dat allemaal doen? Via ons ultracool collega-model, natuurlijk.

Kort samengevat? S goed. Via het Marbles collega-model geniet jij van alle voordelen van een in-house marketingverantwoordelijke (zot van t team en het bedrijf, flexibele planning) én een marketing agency (multigetalenteerd en kei professioneel). Maar dan samen. Gelijk, alleen maar voordelen, dus.

En dat doen we voor minstens 1 werkdag per week én aan een verlaagd uurtarief van €70 per uur. Ontdek er hier meer over!

Klaar voor die groeispurt? Topplan. Neem contact op!
Tim Berghmans