Relaxy background

Relaxy

Relaxy: het grootste sauna- en wellnessplatform van Vlaanderen

Bij Relaxy kan je als liefhebber moeiteloos de beste adresjes ontdekken en reserveren. Aan ons om voor een online stimulans te zorgen, eentje bol van de digitale expertise.

Een échte community

Een belangrijk onderdeel van onze frisse, digitale strategie voor Relaxy? Engaging content op maat van de verschillende doelgroepen. Van liefhebbers tot uitbaters, dus. Digitale verhalen om de community te voeden én te inspireren.

Ook een nieuwe huisstijl mocht niet ontbreken. Frisse kleuren die je meteen associeert met de rustgevende vibe van Relaxy, net als een lettertype dat uitnodigt tot interactie. Zo maken we Relaxy herkenbaar en uniek. 

Strategie- Design- copywriting- identiteit- development- website- Strategie- Design- copywriting- identiteit- development- website-

SEO & SEA-strategie gericht op sauna-uitbaters en ‑bezoekers

Onze experts maakten ook werk van een diepgaande SEO & SEA-strategie om Relaxy dichter bij de liefhebber te brengen. Aan de hand van de juiste zoekwoorden, gesteund door heldere analyses, zorgden we voor advertenties die zowel bezoekers als uitbaters bereiken.

Deze koppelden we vanaf dag één aan klinkende acties en promoties om iedereen de weg te wijzen naar de beste relaxadresjes van Vlaanderen. Zo ook de Relaxy-bon, cadeaubonnen die gebruikers kunnen inwisselen bij elke zaak aangesloten op het platform.

Relaxy, da’s een community. Eentje van liefhebbers en uitbaters. Een – digitale – band tussen beide groepen die we tot de dag vandaag blijven stimuleren en faciliteren.

Wil je ook marketingondersteuning?

Neem contact op!