0 A2 A5158 2

Evolane

Evolane: een digitale make-over voor de coolste IT-provider

Het Edegemse Evolane, da’s een groep IT-experts van een hogere klasse. Niet alleen zijn ze hét team op de juiste plaats om de business apps van elke organisatie te verbeteren ze laten ze voor elk bedrijf – van KMO tot multinational – optimaal renderen. Ze staan er ook voor om steeds het goede te doen. IT met een purpose dus.

Strategie- Design- copywriting- identiteit- development- website- Strategie- Design- copywriting- identiteit- development- website-

Pure purpose-driven IT

De why van Evolane stond (nog) niet op papier. Als eerste mochten we, aan de hand van enkele diepgravende, creatieve sessies, deze purpose naar buiten brengen. 

Bij Evolane geloven we dat succes en groei voorwaarden zijn om voort te bestaan, voor onszelf en onze klanten. Daarom verleggen we elke dag onze grenzen en schrijven we voor elk bedrijf een uniek verhaal die de beste ondersteuning biedt voor groei.’

Ook schreven we de belangrijkste waarden van Evolane uit. Evolane is onbaatzuchtig, inventief, oprecht, vooruitstrevend en energiek. 

Van purpose naar beleving

Uiteraard was het nu tijd om dit bijzondere DNA met de wereld te delen – letterlijk. We gingen aan de slag met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Kleuren en beelden die aansluiten op waar Evolane voor staat, en teksten die met heldere, verbeeldende taal hun verhaal vertellen. Alles verpakt in een gloednieuwe website, de nieuwe digitale thuis van Evolane.

Ook bedachten we een nieuwe baseline. Business IT made complete, om alles helemaal af te maken, inclusief toffe animatie voor de rollercoaster die het leven bij Evolane is.

Het digitale podium

Maar goed, de gloednieuwe website van Evolane. Daar konden we ons pas écht laten gaan. Je ontsnapt niet aan het Evolane-verhaal. We zorgden ervoor dat de purpose een mooie plaats kreeg, net als de inspirerende verhalen over wat dit team al heeft klaargespeeld.

Voor wie het nog niet wist: Evolane is meer dan een partner voor anderen. Ze hebben de beste kennis in huis om business apps naar het hoogste niveau te tillen, absoluut. Maar hun vernieuwde purpose staat nog voor veel meer. Dat is aan jou om te ontdekken, te beginnen op www​.evolane​.be

Wil je ook marketingondersteuning?

Neem contact op!