Inspiratie Schuifdeur

Alles Glas

De digitale belevenis van échte glasspecialisten

Alles Glas is een bijzondere glasspecialist. Een hecht team met toonzalen in Meer en Turnhout, en met een focus op persoonlijk contact en ouderwetse vriendelijkheid. Deze formule brachten we graag naar de digitale wereld!

Strategie- Design- copywriting- identiteit- Strategie- Design- copywriting- identiteit-

Glasheldere doelen

Alles Glas positioneren als dé referentie voor interieurglasoplossingen voor B2B & B2C, en tegelijkertijd het merk in de markt zetten als dé aanbieder van glasrenovaties. Geen bescheiden opdracht, maar wel een mooie uitdaging.

Te beginnen met een heldere strategie: technische analyse, keyword research, copy optimalisaties en aparte SEO-based landingspagina’s. Ook zorgden we voor heldere B2B-persona’s om Google Ads & advertentiecampagnes in te zetten op sociale media.

Digitale upgrades

We gingen ook aan de slag met het optimaliseren van de website en – later – ook de webshop. De content lag er al, wij stonden klaar voor een upgrade op het vlak van design en UX. Zo zorgen we voor meer bezoekers, en houden we ze langer bij ons.

Dan zijn er nog de lead magnets als aanvulling op de contentstrategie. Lead magnets zijn korte blogs die je als nieuwsbrieven ontvangt en bezoekers meenemen doorheen de producten. Ten slotte brachten we de sociale media van Alles Glas tot leven met posts die informeren en entertainen.

En nu?

Terwijl je dit leest, blijven druk optimaliseren, communiceren en nieuwe kansen spotten om de producten van Alles Glas in de markt te zetten. We zijn dus nog lang niet klaar.

Wil je ook marketingondersteuning?

Neem contact op!