WEBS Internet Solutions wordt digitaal communicatiebureau Marbles!

WEBS Internet Solutions is vanaf vandaag digitaal communicatiebureau Marbles. En dat is meer dan zomaar een naamsverandering. Ontdek onze nieuwe aanpak.

En dat dat meer is, dan gewoon een nieuwe naam … daarover gaat dit artikel.

Marbles helpt mensen binnen ondernemingen en non-profitorganisaties met digitale communicatie hun doelen en die van hun doelpubliek bij elkaar te brengen.

Een nieuw bedrijf met een nieuwe koers en aanpak, en daarom ook een nieuwe naam. Die nieuwe aanpak is vooral een ruimere aanpak.

We hebben ons heruitgevonden en positioneren ons als digitaal communicatiebureau.

  • Met WEBS beperkten we ons tot het bouwen van websites en wat daar rechtstreeks bijhoort, zoals webadvertenties, webwinkels en e‑mailmarketing. We hebben geholpen met sociale media en zoekmachineoptimalisatie.
  • Met Marbles vertrekken we vanuit een digitale strategie: we denken met je mee en zoeken samen naar manieren om met digitale communicatie, effectiever met je doelpubliek te communiceren.


De belangrijkste vraag en uitdaging voor jouw digitale communicatie wordt volgens ons bepaald door de doelen die jij wilt realiseren? En hoe deze doelen aansluiten bij hetgeen waar je doelpubliek naar op zoek is?

Dat betekent niet alleen dat wij ons richten op jouw doelen, maar ook op de doelen van jouw doelpubliek.

Van jouw doelpubliek is er immers niemand die zomaar naar je website komt, een nieuwsbrief wil ontvangen, je (organisatie) volgt op Twitter of liket op Facebook …

Waarom deden we het niet eerder zo?

In de jaren van ontdekking en ontginning van het internet hebben we met WEBS de best beschikbare digitale oplossingen geboden.

Nu, na de oogst van de ontdekkingsjaren, verankeren we die digitale oplossingen binnen Marbles in een digitale communicatiestrategie.

Die aanpak is ook duurzamer. We willen niet zomaar een website opleveren die dan na enkele jaren compleet verouderd is, maar een website én een strategie die kunnen evolueren en zich kunnen aanpassen aan een nieuwe filosofie en aan de nieuwste technologische ontwikkelingen. Duurzaamheid zit dus niet alleen in wat we doen, maar ook in hoe’ we het doen. En eigenlijk ook waarom we dat doen: het is wie we zijn.

En nu? Rendez-vous chez-nous!