Marbles neemt Ideeweb over

Op 15 december namen we Ideeweb over, een Antwerps communicatiebureau gespecialiseerd in communicatie voor socialprofitorganisaties, onderwijsinstellingen en overheidsdiensten. Marbles is het voorbije jaar gegroeid, de overname van Ideeweb past dan ook volledig binnen dat plaatje.

Sterk in non-profit

Met de overname van Ideeweb willen we onze positie als speler in de non-profitsector versterken. Met projecten voor organisaties en vzw’s als Kinderkankerfonds, Solidariteit voor het Gezin, Baanbrekers of Technopolis hebben we al aardig wat gerealiseerd. Waarom ze precies voor Marbles kiezen? We think alike! Net zoals wij, worden die organisaties gedreven door een heldere missie en waarden. Met de overname hopen we nóg meer te kunnen bijdragen aan de sector.

Nieuwe diensten & 360° communicatie

Ideeweb specialiseerde zich in communicatie voor non-profitorganisaties, maar ook scholen waren een belangrijke doelgroep. Met Schoolvoorbeelden​.be richtte Ideeweb zich specifiek op scholen en onderwijsinstellingen, een knap initiatief dat we in de toekomst graag willen verderzetten.

Als digitaal communicatiebureau zijn we sterk in online communicatie, terwijl Ideeweb vooral inzette op offline communicatie en drukwerk. Marbles works on your business, not your website. Online communicatie is vaak maar een aspect van een communicatiestrategie. De overname van Ideeweb kan onze expertise op vlak van offline communicatie alleen maar aanvullen.

Marbles groeit

Afgelopen jaar mochten we enkele nieuwe gezichten verwelkomen bij Marbles. Rias werd onze Technical Lead en Evelien nam de Content Marketing voor haar rekening. 2016 was een mooi jaar van groei voor ons, met veel nieuwe projecten, de invoering van ons onbeperkt verlof, en de komst van enkele nieuwe collega’s. Maar we blijven ambitieus en hopen het in 2017 nog beter te doen!

En nu? Rendez-vous chez-nous!