Google bevestigt onze advertising expertise

Google is onze beste vriend. We kijken filmpjes, mailen en zoeken ons een ongeluk met Google (om maar een paar dingen te noemen). Als bedrijf kan je er ook op adverteren. Alleen is adverteren en er ook nog conversies aan over houden geen koud kunstje. Onze internet marketeer Alex zonderde zich twee weken af om het algoritme van Google te doorgronden. Omdat hij dat met succes deed en omdat Tom Google Adwords al door en door kende, is Marbles vanaf nu officieel Google Certified Partner (tja, Google heeft als voorwaarde dat je twee van dat soort kalibers in huis moet hebben).
Adwords

Wat betekent onze Google Certified Partner badge?

Google vertrouwt een Partner badge toe aan partners waarvan de zoekgigant overtuigd is dat zij advertentie accounts met succes beheren. De badge toont de gezondheid van ons bedrijf, de klanttevredenheid en het vertrouwen van Google in onze activiteiten aan.

Wat deed Marbles om de Google Partner Badge te behalen?

  • Slagen voor 3 Google examens
    • Adwords fundamentals
    • Search advertising
    • Display advertising
  • Best practices implementeren

Wat betekent dit voor jou?

Met deze badge zijn wij in staat om jou beter bij te staan in je advertentie strategie. Omdat wij vertrouwde partner zijn, zullen wij steeds als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends, mogelijkheden en best practices. Hier haal jij meteen voordeel uit en zo helpt Marbles bij de realisatie van jouw doelstellingen.

Interesse om te zien wat online adverteren voor jou kan betekenen? Kom eens langs! Wij geven je graag advies.