Marbles à Volonté

Klanten die intensief beroep willen doen op onze diensten, kunnen kiezen voor een Service Level Agreement, beter bekend als Marbles à Volonté’.

Klant is koning. Bij Marbles nemen we dat letterlijk. Of je ons nu onder de arm neemt voor webdevelopment, een creatieve communicatiestrategie, een nieuwe aanpak voor je online marketing of content marketing met pit... Elke dag opnieuw geven we het beste van onszelf om onze klanten een kwalitatief resultaat te leveren. Maar communicatie is een ‘never ending story’. Onze klanten kunnen daarom beroep doen op ‘Marbles à Volonté’.

Service op maat

Klanten die intensief beroep willen doen op onze diensten, kunnen kiezen voor een Service Level Agreement (SLA), bij ons beter bekend als Marbles à Volonté’. Wanneer je die dienst afsluit, reserveer’ je een bepaald aantal werkuren. Het is met andere woorden helemaal op maat van de behoeften en wensen van de klant: jij kiest hoeveel uren je wil reserveren en of je ze graag per maand of per kwartaal inplant. Die vastgelegde werkuren zorgen ervoor dat de nodige ruimte voorzien wordt om je vragen op te vangen. Da’s handig, want jij krijgt altijd voorrang op drukke piekmomenten, je website wordt 247 gemonitord en krijgt automatische serverupdates.

Geen investeringspieken

Ook voor je portefeuille heeft onze à Volonté-service voordelen. Aangezien je een vast maandelijks bedrag betaalt, zijn er geen investeringspieken tijdens drukke periodes. Je behoudt daarnaast ook een duidelijk overzicht van wat je spendeert aan marketing en communicatie. Bovendien geniet je van een verlaagd tarief voor de gereserveerde werkuren. Wist je trouwens dat een samenwerking op commissiebasis ook mogelijk is?

Marathon vs. sprint

Marbles à Volonté’ is een duurzame manier om aan je marketing te bouwen. Door concrete doelstellingen vast te leggen in een samenwerking van bijvoorbeeld een jaar, kun je meer vooruitgang realiseren en ruimte creëren voor ideeën. Als trouwe partner bouwen we op een gestructureerde manier aan duurzame resultaten op lange termijn. We gaan voor een marathon, geen sprint. We zijn dan ook pas tevreden wanneer onze inspanningen effectief resulteren in de vooropgestelde doelstellingen.

Van één onderdeel tot one-stop shop

Eerder zeiden we al dat een Service Level Agreement een overeenkomst op maat van jouw wensen is. Afhankelijk van jouw communicatiedoelstellingen gaan we aan de slag. Een nieuwe webshop ontwikkelen en onderhouden? Je website vernieuwen? Een customer journey in kaart brengen? Een mobile marketing strategie uitwerken? Interne communicatie oplossingen integreren? Of je social media beheren? Of liever alles tegelijk? Het kan allemaal.

En nu? Rendez-vous chez-nous!