3 dagen bij Marbles

Bij Marbles vinden we dat iedereen een kans verdient. Dat is ons maatschappelijk engagement. Ook mensen met een psychische aandoening, zoals Jeroen, die soms waangedachten heeft, helpen we graag verder. Jeroen contacteerde ons omdat hij geïnteresseerd is in digitale communicatie, maar er eerst in de praktijk van wilde proeven voordat hij er verder in zou evolueren. Zijn voorstel: een kijkstage van 3 dagen. Deal! Hieronder lees je zijn verhaal.
"Ik heb al heel wat studiepogingen achter de rug. Het bleek elke keer niet mijn ding te zijn. Dit keer wou ik zeker zijn. Dat ik een opleiding zou volgen met als einddoel een job in die branche. Ik contacteerde Marbles en kreeg de dag nadien al een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. En nog een dag later kreeg ik te horen dat ik welkom was. Het zijn snelle mannen (en vrouwen) daar bij Marbles!"

Bibberende eer

Met bibberende handjes arriveerde ik bij The Gallery. Niet omdat ik zenuwachtig was, maar omdat het vroor. Enkel Jeroentjes halen het in hun hoofd om zich tijdens de winter niet warm genoeg te kleden. Ik was wat vroeg en pakte daarom nog snel de lunch mee, wat een eer. Aan één tafel zitten met de medewerkers van hét Vlaams digitaal communicatiebureau deed me opnieuw wat bibberen. Dit keer van de zenuwen die stilaan opkwamen.”

Ik vlieg erin

Soit, een half uur later begon mijn kijkstage echt. En hoe! Samen met internet marketeer Alex werkte ik een communicatiestrategie voor Familieplatform Geestelijke Gezondheid vzw uit, da’s een nieuwe klant in de zorgsector. Dat vond ik super interessant. En verder? De social mediastrategie van 2017 voor Bruvo vorm geven, bedenken hoe we het Instagram-profiel van Vandersmissen gaan boosten, een webanalyse mee volgen en zelfstudie op basis van wat ik links en rechts opving.”

1000x bedankt

M’n kijkstage was weliswaar kort, maar ik heb veel bijgeleerd en ik weet nu zeker: zo’n job wil ik! Bedankt voor de kans en voor de complimenten over m’n werk. Die geven me veel vertrouwen.”

En nu? Rendez-vous chez-nous!