Internet marketeer versterkt onze rangen!

Maak kennis met Alexander van Mael, kortweg Alex, onze internet marketeer die eind september 2015 bij ons begon. Alex is 27 jaar, komt uit Antwerpen en studeerde Internationaal Ondernemen aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen en Marketingmanagement aan de EHSAL-management School in Brussel. Digitale marketing is zijn passie en houdt hem al 15 jaar bezig.

Alex 3

Search: creatieve vrijheid

Hiervoor werkte hij als digital specialist bij Bosch Siemens Home Appliances. Hij was daar onder meer verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van de websites van de huishoudelektromerken. Ook verzorgde hij de klantenrelaties via e-mailmarketing.

Zoeken naar de meest positieve online ervaring voor bezoekers vind ik uitermate fascinerend”

Zoeken naar de meest positieve online ervaring voor bezoekers vind ik uitermate fascinerend”, vertelt Alex. Bij mijn vorige werkgever leerde ik de knelpunten van websites te herkennen en gericht advies te geven om meer succes te halen uit online activiteiten. Omdat internet marketing helemaal mijn ding is, wilde ik me daar volledig op kunnen focussen. Met meer creatieve vrijheid. En dat vond ik bij Marbles!”

Google is my best friend

Bij Marbles duikt Alex in webstatistieken en analyseert hij de digitale voetafdruk van je bezoekers met als doel jouw bedrijfsdoelstellingen beter en sneller te behalen. Daarnaast boost hij continu de visibiliteit van jouw website in Google Search. Hiertoe volgt hij het algoritme van Google op de voet en past hij desnoods zijn strategie aan. Je begrijpt, voor Alex zijn SEO, SEA, remarketing en linkbuilding een koud kunstje.

Naast internet marketeer is Alex een fervent reiziger en mediazot met een hoofd vol creatieve ideeën. Zijn ultieme droom: een online wereld waar we als consument na 1 klik de gewenste informatie vinden. Aarzel niet om hem te vragen naar de nieuwste internet en videotrends!

Volg Alex op Twitter, Instagram of Linkedin.