BookSpot heeft een (Louis Paul) Boontje voor Marbles

Er was eens lang, lang, héél lang geleden (oké, niet zo lang geleden), in een koninkrijk hier héél ver vandaan (oké, niet zo super ver)… een magische plek. En op deze betoverende plek kan jij elk boek ter wereld vinden. Wees welgekomen, in het koninkrijk van BookSpot. En de kleine Prinsen en prinsessen die over dit magische koninkrijk heersen? Die hebben één doel… de wereld voorzien van de magie van literatuur, het genot van het geschreven woord, het plezier van inkt op papier.

Van Hogwarts tot de keuken van Jeroen Meus, van de Ministry of Truth tot de Iron Throne… BookSpot neemt je elke dag mee op een betoverende reis doorheen bruisende woorden, klinkende dialogen en fantastische werelden.

Maar dit online boeken-Utopia? Dat wilde More. Daarom boekten ze een meeting bij Marbles, om hun literatuurzame doelstelling uit de boeken te doen. En die doelstelling? Die is Gruut(huse). Zij schreven ons tenslotte aan om hen te helpen dé online referentie in België voor boeken te wo(o)rden. Nu, ja. Daar moesten we ons Hooft niet al te lang over breken. ‘Gezelle(g)’, dachten we! En we Proustten het uit van plezier.

BookSpot wordt het Narnia voor elke lezer

Net zoals elk koninkrijk, wil ook BookSpot de wereld overheersen - en elke lezer ter wereld Hebban. Bekijk het niet als een Aanslag, maar als een Goddelijke Komedie: BookSpot is hét Wonderland van elke boekenliefhebber.

Marbles en BookSpot besloten samen de bal aan het Rowling te laten gaan – en het Hans Christian Andersen dan anders aan te pakken. Want straffe strategieën? Daar heeft Marbles wel Kaas van gegeten. Ze brengen snel Elsschot in de zaak, zeg maar.

Heb jij Grote Verwachtingen over de groei van BookSpot? Goed. Hou dan zeker je ogen en oren open, want ze komen eraan. Extreem luid en ongelooflijk dichtbij.

En nu? Rendez-vous chez-nous!