360° marketing is een all-in vakantie!

Je hebt vast al wel van 360° marketing gehoord. In eerste plaats omdat je een fervent stalker van onze website bent, natuurlijk (d’uh). Maar waarschijnlijk ook omdat het vandaag simpelweg een van de meest sexy marketingtermen is.

Maar, als je het aan ons vraagt, is 360° marketing zoveel meer dan een hip buzzword om rijkelijk in het rond te strooien…

Bekijk 360° marketing gerust als een luxereis – en jij bent de VIP

360° marketing draait volledig rond het bouwen, brengen én onderhouden van een sterk verhaal dat voorzien is van al het noodzakelijke. 

Een intelligente insteek, een spannende reis, even ademen wanneer je aankomt – om vervolgens nieuwe horizonten te gaan verkennen.

En waar jij staat in dit verhaal? 

Waar jij wil: je kan je in het middelpunt van de actie bevinden – of heerlijk rustig vanop de zijlijn toekijken. Hoe dan ook, vertrekt dit vliegtuig niet zonder de belangrijkste persoon aan boord – en wordt elke beslissing, uitstap of aanpassing eerst afgetoetst bij jou.

Marbles is jouw all-you-can-eat-buffet: proef van alles een beetje

In tegenstelling tot wat velen denken, draait 360° marketing niet rond overal moeten zijn’. Neen; het is ietsje subtieler dan dat. 

Ons doel? Je doelpubliek laten dénken dat we overal zijn.

Door de juiste kanalen te gebruiken, een specifieke tone-of-voice te adopteren of misschien zelfs door een aparte designstijl: wij gaan op zoek naar de plekken waar jouw doelpubliek zich bevindt.

Vervolgens zetten we onze talenten, jouw all-you-can-eat-buffet, aan het werk. 

Proef en test maar, daar zijn we voor! Vandaag copywriting, morgen development en overmorgen design? Het kan allemaal: wij hebben het in huis – en houden het volledig beschikbaar voor jou. Dus: vul dat bordje en proef naar hartelust van al het talent dat wij in huis hebben!

Spring in het diepe en ga kopje onder in marketing

Klaar om jezelf te verdiepen in de wondere wereld van marketing? Dan raden wij aan om het meteen goed te doen. Spring meteen in het diepe – in plaats van eerst voorzichtig je teen in het water te dippen.

Begin bij het begin van elke 360° marketing aanpak: een knallende strategie die zal dienen als jouw reisschema om aan vast te houden. Elke stop en bestemming zal netjes beschreven staan – net zoals de reistijd en de benodigdheden om daar comfortabel en rechtlijnig te geraken.

En wij? Wij fungeren als reisleider, local en redder.

Bij ons kan je zeker zijn van een veilige en onvergetelijke reis. Onderweg zullen we je hidden treasures laten zien, verborgen plekjes tonen en goedbewaarde geheimen prijsgeven. Zo word jij 360° in de watten gelegd.

Wij voorzien jou van alle comfort

Op een all-in vakantie wil je genieten, aan niets denken – en verwacht je vooral dat iedereen alles voor jou regelt. Wij denken hetzelfde over marketing: daarom zorgt onze 360° marketing aanpak voor heel wat ontzorging. Het enige wat jij moet doen? Ons vertellen waar je (geen) zin in hebt, wat je spannend vindt om uit te testen – en wat het einddoel van onze bestemming is.

Vervolgens regelen onze experts alles voor jou.

Zo moet jij enkel nog maar achterover leunen, toekijken en genieten. Sit back, relax – and enjoy your flight!

Hoe vertalen wij 360° marketing in een werkbare vorm? Ons collegamodel, natuurlijk!

Binnen Marbles begint én eindigt alles met dat slimme collegamodel waar we zo trots op zijn. Wanneer je ons als reisgids richting marketing kiest, krijg jij alle (en daarmee bedoelen we: ALLE) skills die jij je maar kan wensen – in de vorm van een gezellige collega met een hart voor jouw organisatie. 

Eén, twee of vijf dagen per week? Kan allemaal! Jij zegt hoeveel uur per week je ons nodig hebt – en wij staan er voor jou. 

En het enige wat jij moet doen? Je koffer pakken en reikhalzend uitkijken naar het vertrek… jouw nieuwe collega’ regelt al de rest!

En nu? Rendez-vous chez-nous!