Marbles Campagnes

Marbles <3 campagnes

Tja. Wij zijn nu eenmaal dol op campagnes. Ze geven ons een manier om al die onaangeboorde creativiteit eindelijk ten volle uit te spelen. Om volledig outside the box te mogen denken. Om op een korte periode voor zotte impact te zorgen. Om briljante, fabelachtige en fenomenale resultaten te boeken. Onvergetelijk te zijn. Te winnen… Op alle gebieden.

Reputatie van je merk opbouwen

Wanneer jij ons vraagt om een campagne uit te werken, mag je er zeker van zijn: de reputatie van jouw merk ligt in de juiste handen. We bespreken samen alle verschillende opties: spelen we in op het creatieve aspect — of eerder op het strategische?

Tasten we de grenzen van het bekende af, gaan we er los over — of werken we rustig verder op onze bestaande initiatieven? Het kan allemaal.

Van brainstorm naar moodboards

Moodboard

Onze campagnehelden zitten samen met jou rond de tafel en moedigen je aan om eigen suggesties en ideeën voor te stellen, of deze nu haalbaar zijn of niet. 

Vervolgens voegen wij onze eigen ideeën toe. Soms betrouwbaar, bekend en solide. Soms knettergek en volledig van de pot gerukt.

Op basis van deze ideeën ontwikkelen we een aantal moodboards. We bespreken, schrappen, voegen toe, passen aan,… tot iedere partij gelukkig is.

Van A tot Z!

Wanneer het idee voor de campagne door alle partijen goedgekeurd is, stellen we een gedetailleerd plan van aanpak op, inclusief handig draaiboek met alle nodige informatie en richtlijnen. 

Maak je geen zorgen: wij hebben alles stevig in handen en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Ontdek onze andere diensten

Klaar voor jouw eigen campagne?

Contacteer ons!
Tim Berghmans